PinCity mutuje

16. 11. 2022čtení na 6 minut

Přichází verze 3.1. PinCity má nové vlastnosti, nové funkce. Expandujeme, mutujeme, tak neváhejte a čtěte dál, ať vám nic neunikne.

 

dada

PINCITY IN ENGLISH, PLEASE? NO PROBLEM
 
Hranice PinCity se rozšiřují! Webovou aplikaci, která podporuje participaci občanů, používá dnes již bezmála třicet českých a moravských měst. Přehledný svět PinCity s atraktivním vizuálem i stále vylepšujícími se funkcemi zaujal i v zahraničí. Pincity se proto chystá expandovat dál za hranice Česka. Do příprav jsme se vrhli po hlavě. Nově je proto možné převést PinCity do dalších jazykových mutací, konkrétně angličtiny, italštiny a slovenštiny. Mutujeme a hodláme mutovat dál.


 CO JE STARÉ, TO JE DOBRÉ. NEVYHAZUJEME, ARCHIVUJEME!
 
V PinCity jsme pro vás vytvořili novou funkci. Projekty je nově možné archivovat – pakliže jste ve městě realizovali projekt, s nímž už jsou obyvatelé obeznámeni a není třeba jej zobrazovat na hlavní mapě projektů, jednoduše ho necháte vizuálně zmizet – tedy přesunete jej do sekce archiv. Projekt se ale nevytratí nadobro, budete-li chtít na mapě zobrazit i starší projekty, jednoduše zaškrtnete kolonku – „chci zobrazit i archivované projekty“. Děláme vaše mapy přehlednější.


VYŠKOV A BLANSKO V ROCE 2050? UŽ BRZY NA PINCITY
 
Právě nyní se významně podílíme na strategických plánech pro města Vyškov a Blansko. Jakým směrem se budou tato jihomoravská města ubírat v příštích letech, jak budou vypadat v roce 2050? Budou městy, která se rozvíjí – mají bohaté kulturní, sportovní i pracovní možnosti? Budou městy, kde se vaše děti cítí bezpečně a mají možnost kvalitního vzdělání? My doufáme, že ano! Strategické plány budeme připravovat ve spolupráci s občany, kteří své město znají nejlépe. Plánujeme dotazníková šetření a setkávání s občany nad konkrétními tématy. Rozvíjíme města pro budoucí generace.